юни 26 2023 0Comment

Поставяне на челни дъски и безшевни улуци наковаване на дъсчена ламперя и направа на стара и пренареждане с нови керамиди

Успешно извършихме поставянето на челни дъски, безшевни улуци, наковаването на дъсчена ламперия и направата на стара, както и пренареждането с нови керамиди. Нашият екип от опитни професионалисти извърши изключително качествена работа, гарантираща здравина, функционалност и естетика на завършения проект.

Започнахме с поставянето на челни дъски, които осигуряват защита на страничните части на покрива и придават завършен вид на конструкцията. Нашата екипа се погрижи за коректното монтиране на дъските, внимавайки да се поддържа правилното разстояние и ниво на поставяне.

След това, пристъпихме към поставянето на безшевни улуци. Тези улуци предлагат безупречна водоустойчивост и естетика, съчетани с превъзходна функционалност. Нашата екипа ги постави внимателно и прецизно, гарантирайки плътност и дълготрайна защита на покривната конструкция.

След това, ние се фокусирахме върху наковаването на дъсчена ламперия и изработването на стара. Това включва измерване, рязане и прикрепяне на дъските, създавайки равномерна и здрава подложка за поставяне на новите керамиди.

Накрая, ние премахнахме старите керамиди и ги заменихме с нови. Избрахме висококачествени керамиди, които отговарят на вашия стил и предоставят здравина и естетика. Нашата екипа постави новите керамиди с внимание към детайлите, гарантирайки правилното прилепване и покритие на покрива.

admin