За нас

ЗА НАС

Ние сме ekun om млади и добре обучени майстори, в сферата на ремонта на покриви и строителството. Благодарение на професионализма и дългогодишния onum ВАЙПЪР СТРОЙ гарантира качество и правилно решение на вашите проблеми.
Припокриване на покрив, Смяна на счупени керемиди на покрив, Подмазване на капаци, Измазване на комин, Монтаж на улами, Монтаж на подулучна пола, Събаряне и зидане на комин, Обшиване на бордове с ламарина, Обшиване на комини с ламарина, Обшиване на капандури с ламарина, Обшиване на куполи, направа шапка за кумин, Изграждане на дървени конструкции, Изграждане на метални конструкции, усвояване на тераси, Поставяне на битумни керемиди, Откриване и отстраняване на течове, Полагане на хидроизолация, Премахване на съществуваща хидроизолация, Смяна на улуци, Смяна на Водосточни тръби и казанчета, Монтаж на капандури, Смяна на капандури, Шпакловки, Гипсокартон, Бояджийски услуги, Груб строеж, Довършителни работи

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да защитим домовете и семействата на клиентите ни, като осигурим висококачествени услуги за ремонт на покриви. Със стремеж към изключителност и внимание към детайла, създаваме здрави, надеждни и устойчиви покриви, които издържат на въздействието на времето и осигуряват дълготрайна защита от вредни външни елементи. С грижа и професионализъм изпълняваме нашата мисия, помагайки на клиентите ни да имат сигурност, комфорт и спокойствие в своите домове.
Тази мисия отразява ангажимента ни към високото качество на услугите, вниманието към детайлите и грижата за клиентите, които ни доверяват да подобрим и защитим техните покриви.

structure

БЕЗОПАСНОСТ

Безопасността е най-важната от нашите основни ценности. Това е нашият първи приоритет през всеки работен ден.

structure

ОБЩНОСТ

Участието и подкрепата от общността са в основата на нашата компания.

structure

Устойчивост

Със сила и благородство, издигаме устойчивостта до върховете на изкуството на строителството, тъкано с внимание  и отговорност.

Осигурете си ненадминато качество с опитни майстори